Det vore tjänstefel av mig som supporter att inte börja drömma om allsvenskan.

Det tog 33 minuter, sedan kom jag på mig själv med att sitta och räkna poäng och omgångar.

Så svagsint är man.

Efter 33 minuter skulle det ha stått 3-0. Det stod bara 1-0 men jag trodde ändå det var början på något nytt.

I andra halvlek så var det som vanligt. Samma gamla mardröm. Tills Petter satte den där skruvade lobben eller vad man ska kalla det.

Offside-mannen
Det låg en oro i luften innan och strax efter Qvidings kvittering men det var ingen oro som gick på djupet. Den gnagde sig inte in i själen. Qviding var helt enkelt  för dåliga. Även om Bajen gjorde vad de kunde för att åstadkomma en mental låsning i spelet så gick det ändå inte att stirra till det så att de förlorade.

Motståndet var för klent.

Lite synd var det ändå att det inte stod 3-0 i halvtid. Det borde det nog ha gjort, faktiskt. Runström hade ensam kunnat göra 3 mål i första med lite vaknare domare och lite mer skärpa. Och då hade det kunnat rulla på. En storseger hade varit en bra plattform att bygga vidare på.

Det vore tjänstefel av mig som supporter att nu inte börja drömma om allsvenskan. Det finns trots allt en möjlighet att Bajen tar 12 poäng i de stundande matcherna mot Åtvidaberg, Degerfors, Sundsvall och BP.

Det är inte troligt – men det är möjligt. Och om vi skulle göra det, då har vi också tagit poäng mot de som skulle bli våra konkurrenter om en kvalplats. Som det återigen verkar så kan det bli Djurgården. Det vore en bra match, i alla fall ekonomiskt.

Men innan dess återstår fyra ”enkla” matcher innan vi ska ta revansch mot seriesegrarna Ängelholm. Eftersom de då redan är klara för allsvenskan så fäller vi dom.  Om de nu inte skulle vara klara för allsvenskan så kommer de att vara så nervösa och att vi tar dem av den anledningen.

Jag vet att det är dumt men jag orkar inte tänka på något annat sätt just nu. Och skulle det inte bli som jag drömmer så lovar jag att inte bli arg eller besviken, för jag vet ju hur begränsad årets trupp är. Möjligen spydig, men inte arg.

[smartads]

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.