I natt jag drömde…

…någonting mycket märkligt. Jag måste skriva ned det innan det glider ur medvetandet:

Jag var någonstans, på ett hotell kanske, eller i ett förlagshus. Troligen ett förlagshus. Bajen spelade borta men jag kunde inte vara där. Men jag mötte Lasse Sandlin i foajén, blöt av regn. Han hade varit i Borås och sett matchen men lämnat arenan eftersom redaktionsledningen inte tyckte det var värt att bevaka ett Bajen som låg under stort efter en halvlek. Så de hade skickat Lasse på ett annat uppdrag.

”De spelade bedrövligt igen”, sa Lasse som vägrade säga hur matchen slutade. Men de hade fått storstryk.

Det var något mer också i den där drömmen, men jag minns inte vad. Jag har tappat det. Men det var ingen trevlig dröm.

Årets lag lämnar en ingen ro, inte ens om nätterna…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.